K2 warmtepompen B.V., uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Twentehaven 4, 3433 PT NIEUWEGEIN
  • Verkoopkantoor West, Jeltje de Bosch Kemperstraat 53 3207EA SPIJKENISSE

Te allen tijde wilt u gebruik kunnen maken van service wanneer uw warmtepomp aan onderhoud toe is. K2 Warmtepompen B.V. staat 24/7 voor u klaar. Wanneer uw warmtepomp niet naar behoren werkt kunt u dus altijd onze ervaren medewerkers inschakelen. Behoud de kwaliteit van uw waterpomp door uw warmtepomp periodiek te laten controleren/onderhouden. Wij laten u niet in de kou staan!

Niet 2, maar 7 jaar garantie

Vanuit de Europese Unie is iedere aanbieder verplicht minimaal 2 jaar wettelijke garantie te bieden. Wij doen hier een schepje bovenop, en geven u – indien u een onderhoudscontract heeft – maar liefst 7 jaar garantie. De staat van een product vermindert altijd pas na enkele jaren. Vanzelfsprekend willen wij u ook na 2 jaar voorzien van een optimaal werkende warmtepomp. Deze service leveren wij om de technische levensduur van uw warmtepomp te verlengen.

Altijd zekerheid met een onderhoudscontract

Bij aankoop van een warmtepomp krijgt u altijd de mogelijkheid hierbij een onderhoudscontract af te sluiten. Wanneer u een onderhoudscontract bij ons heeft, kunt u genieten van verschillende voordelen. In het geval u een onderdeel van uw warmtepomp laat vervangen, wordt hier standaard 2 jaar garantie voor uitgeschreven. Met een onderhoudscontract verlengen wij de garantie van uw warmtepomp naar 5 jaar. Daarnaast kunt u altijd rekenen op het team van K2 Warmtepompen B.V. Onze gediplomeerde en ervaren monteurs staan dag en nacht voor u klaar om problemen bij uw warmtepomp voor u op te lossen.

Als u reeds in het bezit van een warmtepomp bent, maar geen onderhoudscontract heeft afgesloten is dit geen probleem. Ook na aanschaf van een warmtepomp kan deze namelijk in het serviceprogramma van K2 Warmtepompen B.V. worden opgenomen. Warmtepomp aangeschaft bij een ander bedrijf? Ook in dit geval zijn wij u graag van dienst. Natuurlijk kunnen wij u ook helpen zonder onderhoudscontract.

Neem contact met ons op!

Ons team staat 24/7 voor u klaar. Altijd kunnen rekenen op de beste service van K2 Warmtepompen B.V.? Informeert u zich dan naar de mogelijkheden van een onderhoudscontract. Ook zonder onderhoudscontract zijn wij u graag van dienst. Vul ons contactformulier in en wij beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.
U kunt hieronder ook direct een offerte aanvragen.

Is uw woning/pand klaar voor een warmtepomp?
Neem dan vrijblijvend contact op met ons voor een indicatie offerte!

Contact