K2 warmtepompen B.V., uw partner voor een optimaal binnenklimaat!
  • Hoofdvestiging & Showroom, Twentehaven 4, 3433 PT NIEUWEGEIN
  • Verkoopkantoor West, Jeltje de Bosch Kemperstraat 53 3207EA SPIJKENISSE

Een airconditioningsysteem, ook wel een airco genoemd, bestaat in ieder geval uit een binnendeel en een buitendeel. Wanneer er meerdere binnendelen toegepast dienen te worden dan kunnen we dit combineren op één buitendeel, een multi splitsysteem.

Een airco houdt de temperatuur constant op peil hetgeen door de mens als prettig wordt ervaren. De airco kan zowel koelen als verwarmen, maar ook de luchtvochtigheid in de ruimte op peil houden.

Verschillende modellen

Airco’s zijn er in diverse soorten, maten en capaciteiten. Een veel gebruikte airco in een woonhuis is het wandmodel, dit is een airco waarvan het binnendeel aan de wand/muur wordt gemonteerd. Ook zijn er hele fraaie vloermodellen die wij regelmatig plaatsen in de particuliere markt.

In kantooromgevingen wordt er veel gebruik gemaakt van kanaalmodellen, maar ook van wandmodellen of cassette modellen. Ook zijn wij gespecialiseerd in koeling voor server- en dataruimten en dat verlangt ook weer speciale type airconditioning.

Er zijn, zoals u leest vele verschillende mogelijkheden, types en oplossingen. K2 Warmtepompen B.V. is voor u de partner om samen met u op zoek te gaan naar het juiste systeem voor uw situatie.

Merken

Voor de airconditioning gaat onze voorkeur uit naar de volgende merken:

Panasonic

Daikin

Mitsubishi Heavy

Mitsubishi Electric

LG

Meer informatie? Neem contact op!

Laat u voor het ontwerp, het advies en de montage van het juiste airconditioningsysteem volledig adviseren door K2 Warmtepompen B.V. en vul hier het contactformulier in, wij nemen spoedig contact met u op voor een advies op maat. Of neem direct telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085 – 077 0050, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Wilt u weten of uw woning/pand klaar is voor een warmtepomp en wat de kosten zijn? Vult u dan hier de warmtepompcalculator in en ontvang geheel vrijblijvend een indicatie offerte van ons.

Wilt u een persoonlijke afspraak? Klik dan HIER voor het maken van een afspraak.

Klik hier, vul de vragenlijst in en ontvang vrijblijvend een adviesofferte Warmtepompcalculator